Meteen naar de inhoud

Opvangvormen

&

Tarieven

Vast Maatje

Je zoon of dochter komt gedurende de 40 schoolweken 1 of meerdere vaste dagen per week naar Spelerij Maatjes. Komt je zoon of dochter een keer niet naar Spelerij Maatjes dan registreren we een (gratis) tegoed-middag (te gebruiken binnen 8 schoolweken).

€9,25 per uur

Flexibel Maatje

Je zoon of dochter komt gedurende de 40 schoolweken 1 of meerdere wisselende dagen per week of per maand naar Spelerij Maatjes (flexibele opvang).

€10,- per uur

Vakantie Maatje

Je zoon of dochter komt een aantal dagen/ weken in de vakanties naar Spelerij Maatjes. Je betaalt bij Spelerij Maatjes als Vakantie Maatje dus alleen de dagen dat je zoon of dochter ook daadwerkelijk komt.

€92,50 hele dag

Af en toe Maatje

Je wilt af en toe een dag gebruik maken van Spelerij Maatjes. Een studiedag van school, je moet onverwachts werken, of je wilt gebruik maken van Spelerij Maatjes voor bijvoorbeeld een dag in de maand. Voor deze opvangvorm koop je een strippenkaart waarvan je gebruik kunt maken wanneer het je uitkomt (behalve tijdens de schoolvakanties).

Strippenkaart
(10 strippen)  €370,-

Strippenkaart
(5 strippen)  €185,-

1 jaar geldig

Tiener Maatje

Deze strippenkaart wordt gebruikt voor de wat oudere kinderen om de opvang geleidelijk af te bouwen en het alleen thuis kunnen/ willen zijn op te bouwen. Het werkt als volgt: er zitten 10 strippen op en elk uur dat een kind nog bij de Maatjes komt, wordt afgetekend. Het kind kan dan bijv. zelf om 16:30 uur naar huis, daarvoor tekenen we dan 2 uur (= 2 strippen) af.

Tienerstrippenkaart
(10 strippen) €92,50

Thuisbreng Maatje

Het is bij Spelerij Maatjes ook mogelijk dat je kind wordt thuisgebracht. We hebben hiervoor een strippenkaart van 10 strippen, deze kost €40,00. Zonder thuisbreng- strippenkaart kost de thuisbrengservice € 5,00.

Thuisbrengstrippenkaart
(10 strippen) €40,00

  • We werken bij Spelerij Maatjes met 40-weken contracten (schoolweken).
  • Voor dagen in de vakanties, geef je je kind apart op. Deze dagen worden apart gefactureerd.
    Er is dus geen sprake van de afname van een verplicht aantal vakantieweken of -dagen (vakantiepakket). Wel is er een annuleringsregeling van toepassing. Voor een annulering binnen 2 weken voor de start van de betreffende vakantiedag wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
  • Bij studiedagen van school kunnen kinderen vanaf 8.00 bij Spelerij Maatjes terecht.
    Valt deze dag op een reguliere vaste opvang dag, dan betaal je alleen de extra uren tot 14.30 (= einde schooltijd).