Wie zijn wij
......................................................................................................


Spelerij Maatjes is een organisatie die gezinnen met kinderen in Wijk bij Duurstede en omgeving met allerlei voor- naschoolse en vakantie activiteiten wil ondersteunen. Dat wil zeggen activiteiten die voor en/ of na schooltijd plaatsvinden. Ook tijdens de schoolvakanties en met de studiedagen van de school, kunnen kinderen bij Spelerij  Maatjes terecht.

Spelerij Maatjes levert maatwerk en dat betekent, dat elke vraag van ouders ondersteund wordt. Mocht het niet binnen Spelerij Maatjes kunnen, dan zoeken we samen met de ouders naar passende oplossingen voor hun zoon of dochter.

Hierbij heeft Spelerij Maatjes allerlei contacten en samenwerkingsafspraken met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Dit is het, (dagbesteding voor jongeren met een beperking), Kinderopvang 0-4 jaar Ieniemienie. Maar ook Koeching en Kithco behoren tot de contacten voor eventuele coachingstrajecten voor kinderen en jongeren, ouders en medewerkers. Tenslotte werken we nauw samen met  het tiener- en jongerenwerk. Zij komen elke woensdagmiddag bij de Spelerij en onder begeleiding van een jongerenwerker organiseren ze allerlei activiteiten met elkaar.